Sevgi Koruları’nda 2 bin 500 fidan yeşerecek

Viking Temizlik, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, İzmir -Kınık mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına 2 bin 500 fidan bağışında bulundu. Yapılan bağış ile “Viking Temizlik & Gürmar, Barış Gross, Acem, Kibaroğlu Sevgi Koruları” oluşturuldu.

“Viking Temizlik & Gürmar, Barış Gross, Acem, Kibaroğlu Sevgi Koruları” nda; Viking Temizlik Pazarlama Ve İletişim Grup Müdürü Gökçe Hatipoğlu, Gürmar Market Satınalma Müdürü Gülay Heppekcan, Satınalma Sorumlusu Rahmi Bağuç, Acem Market Satınalma Müdürü Gülçin Soğukpınar ve Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol’un katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, yapılan çalışmanın geleceğimize, çocuklarımıza en güzel armağan olduğunu söyledi. Gençol, ağaçlandırma alanında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol; “Sürdürülebilir olarak ağaçlandırma çalışmalarımıza verdiğiniz destekten  dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Viking Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. San. Tic. A.Ş. Pazarlama ve İletişim Grup Müdürü Gökçe Hatipoğlu, “İzmir’ de doğup büyüyen firmalar olarak tüm Türkiye’ yi derinden etkileyen orman yangınlarına kayıtsız kalmadık ve yeni bir ağaçlandırma çalışması yapmak üzere harekete geçtik. İzmir’in en değerli perakende mağazalarından olan Gürmar Market, Barış Gross Market, Acem Market Ve Kibaroğlu Marketleri’ne projeyi sunduğumuz zaman hiç düşünmeden içerisinde yer aldılar ve Ege Orman Vakfı'nın doğa dostu sertifikaları ile tüketicilere projenin önemini aktararak fidan hediye edilerek koru oluşturulmasına büyük destek verdiler. Geçen senelerde de Çevre Altın Ödülü’ nün sahibi olan firmamızın hedefi, gelecek neslimize nefes alacak bir doğa bırakmak adına bu konudaki farkındalığı artırmak. Bu kampanyalarımızda bize destek veren müşteri ve tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, günün anısına yetkililere plaket takdim etti ve konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluştu.