“Orman Gönüllüleri” buluştu

Açılış toplantısında, aktif olarak Vakfın çalışmalarına 10 yıldır destek olan gönüllülere “Orman Gönüllüsü” şilti verilirken,  Vakfa verdiği desteklerle 67 bin fidana can veren asırlık çınar Ayşe Mayda'nın da 100. doğum günü büyük bir coşku ile kutlandı.

Toplantıya gönüllülerin yanı sıra Ege Orman Vakfı'na destek veren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda; Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, bir sunum gerçekleştirdi. Gençol; Ege Orman Vakfı’nın 21 yıl önce kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.  Gençol, Ege Orman Vakfı'nın bireysel anlamda en büyük bağışçılarından olan Ayşe Mayda’ya, Ege Orman Vakfı'na destek veren doğaseverlere  ve gönüllülere teşekkür etti.

Gençol'un, Vakfın kuruluşundan bu yana yapılan çalışmaları anlattığı sunumu büyük alkış aldı.

Metin Gençol'un konuşmasının ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcıları Perihan Öztürk ve Yasemen Bilgili devam etmekte olan projeler hakkında bilgi verdiler.

Sunumların ardından Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetiminde Ege Orman Vakfı şarkısını seslendirdi. Ardından Vakfa 10 yılın üzerinde emek vermiş gönüllülere tek tek “Orman Gönüllüsü” şilti verildi. En son sahneye davet edilen Ayşe Mayda’ya “Orman Gönüllüsü” şilti ve  doğum günü için Vakıf Başkanı Cem Bakioğlu’nun hediye ettiği yüz fidanlık sertifikasını Ege Orman Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sırma Buğdaycı takdim etti. Ardından sahneye getirilen pasta ile sürpriz yapılarak 100. doğum günü coşku ile kutlandı. Çok mutlu olan Ayşe Mayda “Ege Orman Vakfına çok teşekkür ediyorum. Seneler önce 67 bin fidan diktirmiştim o fidanların şimdi büyüdüğünü görünce çok mutlu oluyorum.'' diye konuştu.