Sibel Arslan bin 100 fidanda yaşayacak

Arkadaşları  ile birlikte evsizlere ve muhtaç durumda olanlara çorba dağıtarak yardım eden Sibel Arslan anısına Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında oluşturulan koruda fidanlar Sibel için dikildi.

Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında oluşturulan koru için düzenlenen törene Sibel Arslan'ın Babası Erol Arslan, annesi Selma Arslan, kız kardeşi Esra Arslan ve arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, “Yakın zamanda yitirdiğimiz Sibel Arslan için ailesi ve arkadaşları olarak bir kampanya düzenlediniz ve buraya 1100 fidan bağışladınız. Sibel Arslan fidanlarda yaşayacak.” diye konuştu.

Sibel Arslan'ın babası Erol Arslan ise: ''Sizlere çok teşekkür ediyorum. Zor günlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Gerçekten hepiniz iyiki varsınız. Bu fidanlar gerçekten benimde çok hayal ettiğim bir şeydi. Aynı zamanda “Sokak Çorbacıları Sibel'in Çorbası Derneği” ile çorba dağıtmaya devam edeceğiz.  Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, günün anısına Arslan Ailesi’ne  plaket takdim etti ve fidanlar Sibel Arslan anısına toprakla buluşturuldu.